På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fredrick hanterar förändringar med ett leende

Fredrick Wachiaya jobbar på avdelningen PoolArn på Swedavia. Det är en intern bemanningspool som ser till att det finns rätt kompetens på rätt plats. För att jobba på Fredricks avdelning måste man ha många olika kompetenser och han själv arbetar bland annat som terminalvärd, vid informationsdisken, med ledsagning och på Arlandas VIP-avdelning.

Fredrick hanterar förändringar med ett leende

– Den största utmaningen i min vardag är jobbets spindel i nätet-karaktär. Jag måste ständigt vara beredd på att hantera omväxlingar i arbetet och hålla koll på förändringar och uppdateringar på de avdelningar som vi på PoolArn hjälper till att bemanna, säger Fredrick Wachiaya.

Det är variationen och de många mötena med människorna på flygplatsen han trivs bäst med. Att hela tiden vara på tårna och använda sina många olika kompetenser.

– Samtidigt ska jag leverera service av hög kvalitet till såväl resenärer som övriga aktörer på flygplatsen. Det är jätteskoj!

Fredrick känner ofta stolthet över sitt arbete, framför allt när han löser någon av de många utmaningar han ställs inför. När en situation som till en början kan verka krisartad får ett bra slut.

På fritiden tar Fredricks sportintresse över. Han tittar mest på fotboll, friidrott och basket. Under sommarhalvåret spelar han gärna själv fotboll med sina vänner. Han är också verksam i flera ideella föreningar som arbetar för mänskliga rättigheter.