På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Milos brinner för coachning och service

Milos Kostadinovic är Operations Manager på Sweport. I sitt dagliga arbete styr han över företagets operationella arbetsledarteam, så att de kan se till att rätt information kommer till rätt person i god tid. Tillsammans med Sweports ledningsgrupp är det Milos som organiserar, planerar och strukturerar hur den dagliga verksamheten ska fungera och utvecklas.

Milos brinner för coachning och service

– Jag stimuleras i mitt arbete genom att jag får umgås med mitt fantastiska arbetslag. Att få leda och coacha mina kollegor till att varje dag leverera service i världsklass är en fröjd. Att få arbeta på ett dynamiskt bolag på Sveriges största flygplats, där förändringar sker i ett rasande tempo, är för mig det bästa arbete man kan ha. Ingen dag är den andra lik, berättar Milos Kostadinovic.

När Milos själv är ute och reser gör han det helst tillsammans med sin fru och sina barn. De åker gärna ut till flygplatsen i god tid eftersom incheckningen och säkerhetskontrollerna kan dra ut på tiden.

– Jag trivs med att flanera genom flygplatsens shoppingområden och jag passar gärna på att fylla på barskåpet med någon rolig spritsort eller dylikt. Sen tar jag mig gärna till någon trevlig restaurang, där jag ofta slår mig ner med en öl och en räksmörgås, säger Milos.

Han berättar om sitt nyfunna smultronställe på Arlanda.

– På restaurang Pontus in the Air får man verkligen den bästa starten på resan, här kan man njuta av ett glas champagne och ett par ostron i en läcker miljö innan det är dags att bege sig till gaten.

Milos har också ett tips till föräldrar med lekfulla barn.

– Reser jag med barnen tar jag gärna vändan ut lekplatsen som Junibacken byggt upp så fint. Det brukar vara ett populärt inslag och barnen får springa av sig innan det är dags för att flyga iväg ut i världen.