På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Petras mål: att skapa bra stämning

Petra Thulin är Product Coordinator på SAS Ground Handling. Hennes ansvar är att se till att den dagliga driften löper på som den ska.  Hon jobbar tätt tillsammans med den operativa chefen, övriga Product Coordinators och SAS-kollegor på flygplatsen.

Petras mål: att skapa bra stämning

– Variationen är det roligaste med mitt jobb. Ingen dag är den andra lik och jag träffar många trevliga människor, berättar Petra Thulin.

Vissa dagar möter hon avresande resenärer, andra dagar ger hon telefonsupport till researrangörer eller stöttar kollegorna som jobbar i incheckningsdisken. Oavsett vilken del av driften hon har hand om är hon mån om att skapa en bra stämning i teamet och få alla att känna sig sedda.

– Jag måste hela tiden tänka strategiskt och behålla lugnet. Ha koll och snabbt kunna ställa om och coacha andra även när oväntade saker händer, berättar hon.

Att kunna skapa ordning i kaoset är en viktig egenskap i Petras yrkesroll. Hon måste även kunna bemöta människor från hela världen.

– Bemötandet är det viktigaste för mig när jag själv är ute och reser. Därför är det självklart för mig att ge våra resenärer ett bra bemötande.

Hennes bästa tips till andra som ska ut och resa är att vara förberedd.

– Kolla att passet är giltigt i god tid och ta alltid med dig bokningshandlingarna. Då är det lättare för dig att själv hålla koll och du får snabbare och smidigare hjälp, avslutar Petra.