På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Tävling Stockholm Pride

Kom till Swedavia-tältet i Pride Park och tävla! 

Såhär gör du

Ta en bild/film när du ensam eller tillsammans med vänner sjunger din favoritlåt med Singstar, tagga bilden/filmen med #swedaviapride och publicera den på Instagram och du har chansen att vinna en goodiebag från Swedavia. Behöver du hjälp med att fota eller filma så tveka inte att be Swedaviapersonalen på plats om hjälp. Tänk på att ha en öppen profil för att kunna delta. Tävlingen pågår från den 29 juli - den 2 augusti.

Anställda på Swedavia AB får inte delta i tävlingen. I enlighet med Instagrams användarvillkor måste du ha fyllt 13 år för att få tävla.Genom att tagga en bild/film med hashtaggen #swedaviapride garanterar du att du i enlighet med personuppgiftslagen - PUL har inhämtat godkännande från samtliga personer som figurerar i tävlingsbidraget.

Vinnaren utses av en jury

Av de 5 mest gillade bilderna kommer en jury bestående av Swedaviarepresentanter, (mångfaldschef Tove Möller, marknadskommunikatör Pär Wilhelmsson och social media ansvarig Malin Larsson) utse en vinnare. Vinnaren kontaktas via sitt instagramkonto. Vinnaren betalar eventuell skatt på vinsten. 

Pris

Vinnaren kommer att erhålla en goodiebag bestående av en korg med allehanda produkter från flygplatsens produktutbud (värde ca 2000kr). Priset kan inte bytas mot pengar eller andra varor. 

Hantering av personuppgifter

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen.