På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Reseberättelse - finalist mars

Reseberättelse av Tommy Chadda.

Vintern skulle strax bli mörkare och kallare; flickvännen antogs till en sjuksköterskeutlandsplacering i Tanzania i 3 månader. Jag var nyligen nyanställd och kaos rådde i huvudet efter inledande månaders ”informationskorvstoppning”, samt saknaden av flickvännen påminde konstant. Det bestämdes en kall novembernatt – en ”meet-up” skall ske på Zanzibar i januari!

Den efterlängtade Dagen D (avresan) skedde från ett -33°C kallt Sverige och jag anlände i ett 35°C varmt Zanzibar! Temperatursomställningen var fantastisk och umgänget med flickvännen var obeskrivligt skönt – tillagt att jag aldrig varit så bortkopplad och avkopplad tidigare. Borta från kyla och huvudbry och istället mitt i Afrika med älsklingen, sandstränder, fantastisk mat, charmig miljö och avkoppling! Väl hemkommen var batterierna återuppladdade & ett resminne för livet var ett faktum!