Profilernas guide till Arlanda

Här delar några av våra största blogg- och sociala medier-profiler med sig av sina bästa Arlandatips. 

Cissi Forss och hennes böcker i Pocketshop på Arlanda.

Cecilia Forss: Jag brukar smygsignera mina böcker på Arlanda

Skådespelaren och författaren Cecilia Forss är dubbelt aktuell med släppet av sin andra bok, Paketlandet, och som en av huvudrollsinnehavarna i årets julkalender på SVT, Storm på Lugna gatan. Till Swedavia delar hon med sig av sina bästa Arlandatips och hur livet som nötallergiker på resande fot kan se ut.

Johan Matgeek Hedberg

Johan "Matgeek" Hedberg: Våga pröva nytt!

Matgeek tipsar alla resenärer om sina favoriter på Stockholm Arlanda Airport och delar med sig av sina bästa resetips.

Josefin Dahlberg sitter på en vit soffa

Josefin Dahlberg: Så här inspirerar resandet mig till ett hälsosammare liv

Med bakgrund från modebranschen och tidigare jobb som chefredaktör för modette.se, innehåller Josefin Dahlbergs liv en hel del mode, skönhet och inredning. Dessutom jobbar hon även mycket med att inspirera andra till att leva ett mer välmående liv. Utöver den ständigt aktuella bloggen driver hon även den populära podcasten ”Josefin och Vanja” tillsammans med Vanja Wikström. För Swedavia delar hon med sig av hur resandet inspirerar henne till ett hälsosammare liv och vad hon alltid har med sig i handbagaget.

Ett foto på Mia Parnevik

Mia Parnevik: Det här har jag alltid med mig när jag reser

För folkkära tv-profilen Mia Parnevik är det mer normalt att vara på resande fot än att vara hemma. De senaste 30 åren har hon bott i USA tillsammans med sin golfspelande make Jesper Parnevik, där resandet har varit en naturlig del av deras liv. Mia är aktuell med tv-serien Parneviks och engagerar sig även mycket i välgörenhet genom organisationer som Unicef och SOS Barnbyar. För Swedavia delar hon med sig av sina bästa resetips och berättar vad hennes familj och vänner i USA alltid ber henne köpa med från Sverige.

Emma & Gustav

Skönhetsexperterna: Så tar du hand om din hy när du reser

I podcasten The Routine firar skönhetsexperterna Emma Unckel och Gustav Broström lillördag med det bästa och senaste inom hudvård och smink. Med en stor dos humor väl avvägd med shoppingtips, nörderi och stor kunskap om utbud och produkter håller The Routine lyssnarnas hand genom skönhetsdjungeln. Här delar de med sig av sina bästa resetips, som hur man håller huden återfuktad i den torra flygplatsluften.

Nisse Edwall

Pappapoddaren Nisse Edwall: Så undviker du semesterkaos

Nisse Edwall ligger bakom den populära Pappapodden, en podcast om föräldraskapets mysterier och mirakel, som han gör tillsammans med kollegan Manne Forssberg. Dessutom bloggar han på modetidningen Café, skriver krönikor i Metro och syns ofta som relationsexpert i Nyhetsmorgon på TV4. Här berättar han om hur man undviker både skilsmässa och semesterkaos inför resan.

Tvillingarna poserar med var sin glass

Tvillingarna Lagergren: Så blir resan en barnlek

Alldeles oavsett om du är förälder eller inte har du helt säkert ett antal erfarenheter av barn i flygplatsmiljö. Vissa positiva, andra kanske mindre positiva. Jessica och Angelica Lagergren driver till vardags var sin blogg om livet, föräldraskap och familjeliv och tillsammans driver de den hyllade Tvillingpodden. Här nedan delar de med sig av sina bästa tips för att göra resan till en barnlek.

Molly Rustas äter mat på Pontus in the air

Bloggaren Molly Rustas bästa Arlandatips

Att åka på semester innebär för de allra flesta lata dagar och ledighet, men innan man stämplar ut från jobbet och checkar in på flyget kan stressen och arbetsbelastningen vara som allra störst. Här delar modebloggaren Molly Rustas med sig av sina bästa tips för att stressa av inför semesterresan.