American Express Lounge by Pontus

American Express Lounge by Pontus ligger i Terminal 5, mot gate F26-F69. Här kan du i lugn och ro koppla av eller jobba medan du äter och dricker något gott i väntan på din avgång.

Kategori: Lounge

American Express Lounge by Pontus finns i Terminal 5, mot gate F26-F69. Här kan du i lugn och ro koppla av eller jobba medan du äter och dricker något gott i väntan på din avgång. Starta dagen med vår frukostbuffé eller välj mellan flera välsmakande och utvalda rätter som tillagas av kockarna på Pontus in the Air. Mot tillägg kan du välja fritt från restaurangens meny och välfyllda vinkällare.

Loungen är tillgänglig för Centurion- och Platinum-medlemmar. Som Centurion- och Centurion-extrakortsmedlem kan du ta med två gäster per kort.

Som Platinum- och Platinum-extrakortsmedlem är du välkommen att ta med en gäst på vardera per kort. Du registrerar ditt American Express-kort och ditt boardingkort i entrén till loungen.

Loungen är en Departure Lounge och kan endast användas vid avresa. Är ni ett större sällskap kan ni bli placerade ute i restaurangen beroende på platstillgången i loungen.

American Express Lounge

Hitta hit

1

American Express Lounge by Pontus

Terminal 5: 1-24, F26-F69 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Söndag-fredag: 05.00–20.00 (köket stänger 19.30)
Lördag: 05.00-17.00 (köket stänger 16.30)