På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Nyheter i shoppingutbudet

Ny och fräsch taxfreebutik i Terminal 4, Watt & Veke och Rituals Cosmetics är de senaste nyheterna i Arlandas shoppingutbud.

Ombyggd taxfreebutik i Terminal 4

Nu har den helt ombyggda taxfreebutiken, Duty Free Store, i Terminal 4 slagit upp portarna.
Butikskonceptet bygger på att varje produktkategori har sin egen ”butik-i-butiken” och interaktiv teknik som hjälper kunderna att hitta specifika produkter, nyheter, specialerbjudande och bästsäljare. Det finns alltid parfym och kosmetika till taxfreepriser i butiken på Terminal 4.Duty Free Store i Terminal 4

Watt & Veke och Rituals Cosmetics på Arlanda

I år firar adventsstjärnan 100 år i Sverige. Det firas på Arlanda med montern Watt & Veke i Terminal 5 som säljer julstjärnor i alla dess former. Montern kommer finnas på plats fram till jul.

Du hittar också Rituals Cosmetics som en avdelning i Taxfree-butiken i Terminal 5. Här hittar du skönhets- och kroppsvårdsprodukter, doftljus och heminredning. Rituals var ett av de första butikskoncepten i världen att kombinera kroppsvård och heminredningsdetaljer och filosofin handlar om att göra de dagliga rutinerna till meningsfulla ritualer.


Watt & Veke i Terminal 5


Rituals Cosmetic i Terminal 5.