På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Vigsel på Arlanda – så fungerar det

All information inför vigsel på Arlanda.

Ni kan gifta er kyrkligt och borgerligt hos Airport VIP Service. För att ni ska få gifta er kyrkligt måste en av er tillhöra Svenska kyrkan. Vigsel inom annan religion än den kristna är naturligtvis också möjligt. Oavsett vad ni väljer kan ni vara säkra på att få en upplevelse för livet.

Så här bokar ni

När ni bestämt er för att gifta er på Arlanda rekommenderas ni att först kontakta VIP-service för att ta reda på om det finns ett ledigt VIP-rum för er ceremoni. Därefter kontaktar ni vigselförrättare och slutligen skickar ni en bokningsförfrågan eller kontaktar oss.

Vigselförrättare

Ni är ansvariga för att ordna vigselförrättare. Ni är fria att boka och ta med den ni önskar. Det går även att kontakta en vigselförrättare på Arlanda.
Vigselförrättare

Gäster vid ceremonin

Familj och vänner är naturligtvis välkomna att delta i ceremonin. Om ni vill ha hjälp med incheckning även åt medresande gäster ordnas detta mot en extra avgift. Observera att rummet rymmer upp till sju gäster (inklusive vittnen). Väljer ni en helt privat vigsel kan vi agera bröllopsvittnen.

Kringtjänster

Ni kan beställa mat och dryck utöver det som redan ingår i priset. Det går också att boka frisör, få hjälp med förmånlig parkering med mera.
Kringtjänster 

När ni kommer till Arlanda

Någon från Airport VIP Service möter er på avtalad plats på Arlanda.

Om ni väljer vigsel och/eller VIP-service i direkt anslutning till bröllopsresan får ni hjälp med bagage, biljetter, pass, incheckning och andra praktiska detaljer. Servicen gäller brudpar och medföljande barn upp till 12 år. För barn över 12 år tillkommer en extra kostnad.

Samtalet med vigselförrättaren äger rum i ett av våra VIP-rum. Önskar ni skåla i något eller äta något enklare efteråt serveras detta i samma rum. Vigsel sker i ett av VIP-rummen eller i flygtrafikledningstornet om ni valt tornvigsel.

Öppettider

Måndag–fredag 07.00–22.00
Lördag–söndag 08.00–20.00
Helgdagar 08.00–17.00

Betalning

Betalning sker med betalkort på plats. Kostnaden för själva ceremonin betalas till vigselförrättaren enligt överenskommelse.