På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Kringtjänster

Mat och dryck

Champagne eller alkoholfritt? Ni väljer från ett stort utbud av både enklare och lite lyxigare drycker samt olika kanapéer, smörgåsar, tårtor eller barnmenyer.

Prislista mat - pdf, 76 Kb (nytt fönster)
Prislista dryck - pdf, 76 Kb (nytt fönster)

Fotografering av ceremonin

Önskar ni föreviga vigseln med vackra bilder kan ni ta kontakt med Shayfoto, www.shayfoto.nu (öppnas i nytt fönster).

Parkering i samband med vigsel

För att få en förmånligare parkering på Arlanda i samband med ceremonin måste ni kontakta Airport VIP Service - fyll bara i det som ett önskemål i bokningsförfrågan.

Priset för parkering är 400 kronor inklusive moms för maximalt två veckor. Ytterligare veckor går att boka till en kostnad av 150 kronor inklusive moms per vecka.

Rekommenderade parkeringsalternativ:

  • Parkeringshusen vid Terminal 2 och 5.
  • SkyCity-garaget.
  • Lågprisparkeringarna Arlanda Alfa eller Arlanda Beta.

Så här parkerar ni i samband med ceremonin

Ni ringer VIP-service när ni är på flygplatsen, så möter en representant från Airport VIP Service er. Infartsbiljetten som ni får vid inpassering byts mot en utfartsbiljett. Observera att ni inte betalar er parkering i parkeringsautomaten. Parkeringen betalar ni samtidigt som ni betalar för ceremonin, med betalkort på plats.

Hotell

Behöver ni ett hotellrum på Arlanda i samband med resan och ceremonin?
Hotell på Arlanda och i närheten

Förvaring

Vid förvaring av ytterkläder, brudbuketter med mera, hänvisas ni till Bagport, 08-797 62 28, som ansvarar för förvaringsboxarna på flygplatsen. Boxarna finns i tre storlekar och kostar cirka 30-50 kronor per dygn.
Förvaring - läs mer på Bagports webbplats (nytt fönster)

Blommor

Från Sigtuna Blommor kan ni beställa allt från enkla arrangemang till fantastiska brudbuketter. Ni betalar direkt till butiken.
Sigtuna Blommor: telefon: 08-592 509 50

Klippning och håruppsättning

Vill du ha en enkel klippning eller en avancerad håruppsättning? Kontakta Flygfrisören, tel. 08-593 617 00.

Observera att de priser som anges ovan är inklusive 25 procent lagstadgad moms. Med reservation för eventuella prisändringingar.