Designtorget

Med elva butiker runtom i landet har Designtorget blivit en destination för människor som vill upptäcka spännande design och nya formgivare. I butiken på Arlanda finns utvalda produkter för hemmet i första hand men även ett stort sortiment gåvor, godis, smycken och leksaker.

Kategori: Presenter & souvenirer

Historien om Designtorget började 1993 med en stor och mörk yta i Kulturhusets bottenplan i Stockholm. En kulturintresserad arkitekt fick möjlighet att göra något åt utrymmet och tänkte direkt på alla de formgivare och uppfinnare som gick arbetslösa under den dåvarande lågkonjunkturen. Där och då väcktes idén om en marknadsplats för form och innovationer och Designtorget såg dagens ljus.

Designtorget erbjuder en mängd produkter i en inspirerande miljö. Visionen är att främja svensk design, bland annat genom att vara en hävstång för unga formgivare. Nya produkter från kända och okända designers väljs regelbundet ut av företagets interna jury och grundkraven är att produkterna ska hålla hög kvalitet och vara hållbara ur produktionsperspektiv.

Designtorget

Hitta hit

1

Designtorget

Terminal 5 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag–fredag 06.00–21.00
Lördag 06.00–19.00
Söndag 06.00–20.00

Telefon:

08-518 074 01