KKDK Luggage

KKDK fokuserar på bra väskor med hög kvalité. I butiken i SkyCity kan personalen hjälpa dig att hitta det du söker bland ett stort urval av resväskor, portföljer, datorväskor, handväskor, ryggsäckar och plånböcker. Utöver det egna varumärket KKDK hittar du också välkända kvalitetsmärken som Rimowa, Samsonite, Tumi, Mandarina Duck och Victorinox.

Kategori: Mode

En del varumärken har mer historia än andra. Ett sådant är tyska Rimowa som grundades 1898 och har fått sitt namn av grundarens son Richard Morszeck. På 1920-talet blir Rimowas eleganta resväskor förstahandsvalet för sofistikerade globetrotters och 1937 introduceras den första klassiska aluminiumväskan på marknaden. Det är endast den första av många briljanta, innovativa idéer som gjort Rimowa till en global succé.

Även Samsonite är ett företag med historia som i mer än 100 år har stått för banbrytande design och kvalitet. Till en början hette företaget Schwayder Trunk Manufacturing Company och en av bolagets första väskor döptes till Samson. 1966 ändrades företagsnamnet till Samsonite.

KKDK Luggage

Just nu!

Mängder av produkter från

25% rabatt

Erbjudandet gäller på produkter från Rimowa, Tumi, Samsonite, Jump, DOT-Drops, Poquadro, Mandarina Duck, KKDK of Copenhagen.

Hitta hit

1

KKDK Luggage

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag–fredag: 10.00–17.00

 

Telefon:

08-594 420 11