Gå till innehåll

Vinn flygbiljetter till Norwegians nya destinationer

Med våren i antågande börjar reslusten onekligen smyga sig på! Norwegian startar två nya direktlinjer från Stockholm Arlanda i vår, och nu har du möjlighet att vinna biljetter för dig och en kompis till någon av de nya destinationerna Bari och Billund! Två vinnare kommer att utses, där varje vinnare får två tur och retur-biljetter till något av resmålen.

Tävla genom att svara på frågorna i formuläret nedan samt skriv en motivering till varför just du bör vinna.

Ange även vilken av destinationerna du är med och tävlar om biljetter till.

Se även till att du har läst tävlingsvillkoren. Lycka till!

 

Om destinationerna

Bari

Den vackra gamla staden vid Italiens Adriatiska kust är ett perfekt resmål för dig som älskar god mat, havet och historia. Missa inte ett besök till Bari Vecchia (gamla stan) och att strosa längs stadens strandpromenad. Regionen är känd för sin matkultur, så passa på att smaka på alla fantastiska rätter när du besöker Bari.

Billund

Billund i Danmark är födelseorten för Lego, och här hittar du världens första Legoland. I staden finns även Lalandia som har Skandinaviens största vattenland Aquadome, och många fler aktiviteter för barn. Billund är helt enkelt det perfekta familjeresmålet!

Svara på frågorna för en chans att vinna

Hur länge har Norwegian flugit från Stockholm Arlanda Airport?
Vad kallas Norwegians flygplan?
Hur många direktdestinationer har Norwegian från Arlanda?
Jag vill åka till:
Jag intygar att jag inte är anställd på vare sig Swedavia eller Norwegian eller anhörig till någon som arbetar i de nämnda företagen

Tävlingsvillkor

Tävlingsvillkor:

  1. Genom att delta i tävlingen godkänner vinnaren automatiskt att personuppgifter som namn, efternamn och ort kan komma att publiceras i Swedavias digitala kanaler. Personuppgifterna som lämnas i formuläret används enbart i syfte att administrera denna tävling och sparas i sex månader. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.

  2. Tävlingen pågår 22/4-30/4 2024. Totalt utses två (2) vinnare i tävlingen. Vinsten per vinnare består av två (2) flygbiljetter tur och retur med Norwegian från Stockholm Arlanda Airport till någon av de två nylanserade destinationerna som anges ovan. Vilken av destinationerna som är aktuell för vilken vinnare anges vid tillkännagivandet av vinsten. För fullständiga villkor gällande vinsten klicka här.

  3. Anställda på Swedavia, Norwegian och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

  4. För att tävla måste du ha fyllt 18 år.

  5. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Swedavia. Juryns beslut kan inte överklagas.

  6. Vinnaren kommer att meddelas senast den 5/5 2024 via mejl.

  7. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  8. Vinsterna är personliga och går ej överlåta eller sälja till annan person.

  9. Vinnaren ansvarar själv för alla nödvändiga resedokument samt dess kostnader.