Företagstjänster

Bromma Stockholm Airport är Stockholms cityflygplats och det snabbaste alternativet till och från huvudstaden. På flygplatsen finns det stora möjligheter för ditt företag att verka och synas. Här kan du starta upp en verksamhet nära flyget och resten av världen, ordna konferenser för upp till tolv personer eller göra reklam som når ut till miljontals resenärer varje år.

Företagstjänster på Bromma Stockholm Airport

flygmarknadFlygmarknad

Genom att etablera en flyglinje eller en flygfraktslinje i Sverige når du enkelt hela Skandinavien, Östersjöregionen, Europa och resten av världen. Flygmarknad fungerar som ett stöd och hjälper dig att starta flyglinjer på flygplatsen.

 FastigheterFastigheter

Att öppna butik, restaurang eller ha kontor på flygplatsen har flera fördelar. Oavsett vilken verksamhet du vill etablera så får du tillgång till en extremt stor marknad, dessutom tar sig du och dina gäster lika enkelt hit som till resten av världen.

ReklamReklam

På flygplatsen rör sig varje år massvis med köpstarka resenärer. Genom att följa passagerarna och göra reklam från parkering, via incheckning och gate, till boarding och ankomst blir flygplatsen en optimal plats för ditt företag att nå ut till era kunder.

TelecomTelefoni & datatjänster

Airport Telecom är en totalleverantör som erbjuder ditt företag kommunikationstjänster inom telefoni och data. Kunskap om flygplatsmiljön ingår alltid eftersom de tekniska plattformarna finns ute på flygplatsen.