På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Invigning av Brommas nya champagnebar och fast food-restaurang

2014-08-21, kl. 16:25

Idag, 21 augusti, öppnar Bromma Stockholm Airports nya och uppdaterade restaurangkoncept med champagnebar i flygplatsens terminal.

Den nya restaurangen med både champagnebar och fast food-avdelning, är en förlängning av den befintliga restaurangen i flygplatsens terminal och finns tillgänglig för Brommas ankommande och avresande resenärer, andra besökare och medarbetare på flygplatsen.

I arbetet med den nya restaurangen, som pågått i olika steg under ett års tid, har flygplatsen återigen tagit hjälp av inredaren och designern Simon Davies.

– Nu kan man börja eller avrunda sin resa till och från Stockholm med ett glas champagne i handen eller njuta av vårt moderna fast food i ”grab and go”-anda, säger Björn Molin, projektledare Bromma Stockholm Airport.

– Vi hoppas med denna förändring kunna erbjuda ett ännu bättre utbud och service, både för dig som har en stund över innan flyget och vill börja eller avsluta resan hos oss och för dig som har lite mindre tid och vill ha någonting snabbt och gott att äta och dricka, säger Björn Molin.