På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Malmö Aviation bäst i världen på punktlighet

2013-09-13, kl. 10:56

Malmö Aviation, som är det största flygbolaget på Bromma Stockholm Airport, är världens punktligaste flygbolag i augusti, enligt det oberoende analysföretaget Flightstats.

Malmö AviationMed 96,94 procent punktlighet är Malmö Aviation inte bara i topp i Sverige och Europa utan kan nu även titulera sig världens punktligaste flygbolag.

Malmö Aviation har totalt cirka 16 700 inrikesavgångar under ett år och en stor del av dessa går till och från Bromma Stockholm Airport. Snabba, smidiga flöden samt korta avstånd som finns på flygplatsen är påverkansfaktorer som bidragit till det mycket fina resultatet i mätningen.

- Det är ett fantastiskt kvitto till samtliga kollegor som varje dag jobbar målmedvetet med punktligheten. Det ger oss också luft under vingarna att vidareutveckla vårt punktlighetsarbete, säger Per Andersson, operativ chef hos Malmö Aviation.