På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Nu öppnar Pressbyrån i gaten på Bromma Stockholm Airport

2015-09-07, kl. 13:00

Nu utökar Pressbyrån sin verksamhet på Bromma Stockholm Airport och möjliggör därmed för resenärerna att göra sina sista inköp även i gateområdet.

Den nya Pressbyrån innebär att delar av det ordinarie sortiment som finns på flygplatsen även kommer att finnas tillgängligt för resenärerna i flygplatsområdets avgångshall, efter säkerhetskontrollen.
Under hösten kommer Pressbyrån att testa det utökade konceptet för att se hur det mottas av resenärerna. Testet planeras att pågå fram till årsskiftet.

– För oss känns det glädjande att få möjligheten att prova detta koncept med utökad service för våra resenärer i gaten. Genom den nya Pressbyråbutiken hoppas vi kunna erbjuda en ännu bättre möjlighet för resenärerna att göra de sista nödvändiga sista minuten-inköpen inför resan, säger Peder Grunditz, flygplatsdirektör på Bromma Stockholm Airport.

– Vi vet att tid är avgörande för våra kunder och i synnerhet på en flygplats. I vår nya försäljningsoptimerade butik, ger vi kunden den snabbaste servicen och möjlighet till konsumtion direkt vid gaten eller "to-go" det vill säga "ta-med" på flyget. Här ger vi våra kunder möjligheten att införskaffa det sista som kan behövas på resan, säger Ann-Christine Eriksson, Regionschef på Reitan Convenience Sweden AB som är franchisegivare till Pressbyrån i Sverige.