På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ny busslinje mellan Bromma och Arlanda

2015-03-04, kl. 10:21

Den 29 mars startar Flygbussarna en ny linje mellan Bromma Stockholm Airport och Stockholm Arlanda Airport med stopp i Bromma, Sundbyberg och Kista. Den nya sträckningen skapar en tvärförbindelse i Stockholm som gör det möjligt för fler flygresenärer och arbetspendlare att åka kollektivt till och från flygplatserna.

Med linjen blir det också enklare för resenärerna att byta flyg mellan Bromma och Arlanda.

Flygbussarnas nya linje kommer ha 570 avgångar i veckan med avgång var 20:e minut. För den som önskar arbeta ombord finns gratis wifi och eluttag.

Flygbussarnas vd John Strand berättar:

– Stockholm växer och antalet flygresenärer ökade med nio procent på Arlanda och fyra procent på Bromma förra året och flygresandet beräknas fortsätta öka. Vi är jätteglada över att kunna erbjuda resenärer möjlighet till en snabb tvärförbindelse utan byten mellan Bromma och Arlanda, som minskar avstånden inom regionen ytterligare. Linjen är viktig för affärsresenärer, turister och inte minst för boende och företag i Sundbyberg, Bromma och Kista.

Läs mer på Flygbussarnas webbplats (nytt fönster)