På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ny direktlinje mellan Bromma Stockholm Airport och Halmstad

2012-08-03, kl. 11:24

Den 27 augusti är det premiär för flyglinjen Halmstad-Bromma i Kullaflygs regi.

Det finns en stor efterfrågan på att flyga direkt till och från Bromma, närheten till city och de smidiga flödena på flygplatsen uppskattas av allt fler. Detta är enligt Michael Juniwik, VD för Sverigeflyg anledningen till att de nu väljer att satsa på att flyga Halmstad-Bromma. 

Kullaflyg har sedan i våras flugit mellan Halmstad och Arlanda. Efter att Skyways ansökt om konkurs ökade Kullaflyg antalet resor till och från Halmstad och nu får alltså Halmstad även en direktlinje från Bromma. 

Till att börja med kommer linjen att trafikeras tre gånger dagligen i vardera riktningen på vardagarna och en tur på söndagarna med en Saab 2000 med plats för 50 passagerare. Operatör för linjen är Sverigeflygs mångåriga samarbetspartner Golden Air.

Via Bromma Stockholm Airport är det nu möjligt att resa till 6 olika destinationer med Sverigeflyg och 3 destinationer med systerföretaget Malmö Aviation.