På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Upplev konstinstallationen All Time High på flygplatsen

Vad ser du framför dig när du tänker på ordet höjd? Konstnären och scenografen Catrine Näsmark har gjort sin tolkning och resultatet är en samling porträtt av kända människor, som sedan den 1 juni visas på flygplatsen. 

På både golv och väggar i avgångshallen tar du del av hennes lekfulla installation All Time High – en hyllning till de som har vågat och vågar tänka högt, både till kropp och till själ. Några av ledorden har varit andlighet, tyngdlöshet, ambition, motivation, mod, glädje, kapacitet och gränslöshet.

Utställningen invigdes den 1 juni och kommer att finnas på flygplatsen fram till och med den 30 november. Under den här tiden finns även bilderna till försäljning.
Läs mer på Catrine Näsmarks webbplats.

Mer om Catrine Näsmark

Catrine Näsmark är porträttkonstnär i en stil som kallas Swedish Modern New, vilket innebär stort uttryck, mycket lek och massa färg, stora tavlor som ofta lockar fram skratt, inspiration och glädje.

Hon har alltid ritat och målat och utbildade sig på konstskolan Basis, sedan på Nyckelviksskolan och därefter på Danmarks Designskole med inriktning på scenografi. Hon har arbetat som konstnär på heltid under tio år.

Catrine är den yngsta nu levande konstnären vars porträtt föreställande Sveriges kung och drottning hänger på Stockholms slott.