På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia på Stockholm Pride

  • Spela film
  • Spela film

    Foto: Johan Dunder

Hälsa på oss i tältet i Pride Park, sjung och tävla och sist men inte minst - gift dig hos oss! För andra året i rad bjuder Swedavia in till drop in-vigslar för att fira kärleken och livet. Vigselförrättare är Susanne Norman och Mona Glans, som till vardags är flygplatschefer inom Swedavia.

Förra årets kärleksfest på Pride var en stor succé och därför blir det såklart en favorit i repris även i år. En nyhet är att det nu kommer att finnas två vigselförrättare från Swedavia som drop in-viger: Susanne Norman, flygplatschef för Åre Östersund Airport, och Mona Glans, flygplatschef för Ronneby Airport.

Vilka får gifta sig?

Alla par är välkomna! Den enda förutsättningen är att man har ansökt om hindersprövning hos Skatteverket, vilket man bör göra i god tid då detta brukar ta minst två veckor. Glöm inte att ta med dig giltig legitimation. 

Sjung och vinn med #swedaviapride 

Kom till vårt tält i Pride Park och tävla om en goodiebag från Swedavia! Ta en bild eller film när du ensam eller tillsammans med vänner sjunger din favoritlåt med Singstar, tagga bilden/filmen med #swedaviapride och publicera den på Instagram. Behöver du hjälp med att fota eller filma så tveka inte att be Swedaviapersonalen på plats om hjälp. Tänk på att ha en öppen profil för att kunna delta och att följa Personuppgiftslagen (PUL). Tävlingen pågår från den 29 juli till den 2 augusti. 
Mer om tävlingen

Tidningen QX på Bromma och Arlanda flygplats
Tidningen QX finns att hämta utan kostnad på Bromma och Arlanda flygplats under Pride-festivalen.

Tider på Stockholm Pride

Kom och träffa oss i vårt tält på Pride Park. 

Onsdag 29 juli: 17.00-00.00 
Torsdag 30 juli: 14.00-00.00
Fredag 31 juli: 14.00-01.00
Lördag 1 augusti: 14.00-01.00

Tider vigsel
Swedavia erbjuder drop in-vigslar under följande tider under Stockholm Pride:

Onsdag 29 juli: 17.00-21.00
Torsdag 30 juli: 14.00-21.00
Fredag 31 juli: 14.00-21.00
Lördag 1 augusti: 14.00-18.00

Swedavia skänker 100 kronor till Röda Korset för varje par som väljer att viga sig hos oss under Pride.

Swedavia på Pride

Swedavia medverkar sedan 2011 på Pride-festivaler runt om i landet för att stödja arbetet för alla människors lika rätt och värde, där stödet till hbtq-personer är en mycket viktig del.