På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Nya och nöjda kunder ger oss energi i vårt arbete

Vi har haft en stark marknadsutveckling under det senaste året vilket är väldigt roligt. Den produkt som växer snabbast är elbilsladdning där det pågår ett intensivt arbete att få fram laddinfrastruktur i samma takt som den ökade efterfrågan. Swedavia kan nu erbjuda sina kunder möjlighet till snabbladdning på Arlanda, Göteborg, Visby och fler flygplatser är på gång. Vi har parkeringar för normalladdning av elbilar på samtliga flygplatser och efterfrågan att ladda olika typer av fordon ökar snabbt både bland kunder, personal och i verksamheten. Är ni intresserade av att erbjuda era kunder och er personal på flygplatsen möjlighet att ladda sina elfordon i anslutning till er verksamhet så hör gärna av er till oss.

Utöver efterfrågan på elbilsladdning växer även efterfrågan på våra övriga produkter. Vi har fått nya fjärrvärme- och fjärrkylakunder likväl som nya elhandelskunder. Särskilt glädjande är det att vi nu har fått SAS även som fjärrvärmekund på Arlanda, läs gärna intervjun med Lars Hägglöf, Facility Manager SAS i detta nyhetsbrev.

Vi fortsätter arbetet att göra allt vi kan för att öka nöjdheten hos våra kunder och här får vi mycket värdefull information från er när ni besvarar den enkät som går ut under hösten. För 2015 blev resultatet 82 % vilket vi är mycket glada för, men det finns fortfarande utrymme för förbättringar. Läs gärna mer i detta nyhetsbrev om resultatet av enkäten och de områden vi kommer att fokusera på framåt för att stärka kundnöjdheten ytterligare.

Önskar dig fortsatt trevlig läsning och en härlig sommar!

Anna-Märta Jander
Marknadschef Swedavia Energi