På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
 • Spela film
  Stark kommersiell utveckling

  Fortsatt expandering av utbudet.

 • Spela film
  Airport City Göteborg

  Flygplatsstaden – attraktivt läge mitt i en av de starkaste tillväxtregionerna i norra Europa.

 • Spela film
  Hyr lokal

  Öppna butik, restaurang eller kontor och möt hela världen.

Hyr kontor och investera i fastigheter hos Swedavia

Vill du hyra lokal? Har du planer på att öppna en restaurang eller butik? Är du intresserad av de nya flygplatsstäderna som växer fram? Kontakta oss på Swedavia.
Miljontals människor passerar Swedavias flygplatser under ett år – oavsett vilken verksamhet du vill etablera får du tillgång till en extremt stor marknad. Genom att hyra kontor har du promenadväg till gaterna och till all möjlig service och flera restauranger och butiker. Som hyresgäst får du hjälp med allt från lokalvård, energi och återvinning till telefoni- och kommunikationstjänster.

 

Swedavia äger och driver tio flygplatser från Kiruna i norr till Malmö i söder och att ha sin verksamhet på en flygplats är att befinna sig i ett kommunikationsnav. Du har nära till andra städer i Sverige och övriga världen och får samtidigt uppleva den specilla flygplatskänslan där världen möts varje dag.

 

Vid Arlanda växer Airport City Stockholm fram – en flygplatsstad med ett oöverträffat läge i den växande regionen mellan Stockholm och Uppsala och med närhet till övriga världen. Målet är att vara hållbar, kommersiell, nära, urban och ekologisk vilket gör Airport City Stockholm till ett världsunikt stadsutvecklingsprojekt.

 

På Airport City Göteborg planeras det för verksamheter inom logistik, handel, upplevelser, kontor samt hotell och konferens. Här befinner du dig mitt i en av de starkaste tillväxtregionerna i norra Europa där vi knyter samman människor, handel och affärer i regionen med resten av världen.