På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
 • Spela film
  Office One

  Inflyttning hösten 2018

 • Spela film
  Office One

  Kontor med bästa flygplatsläge

Nu börjar vi bygga Office One – det första huset i Arlandas nya flygplatsstad. Härifrån kommer du snabbt och smidigt till SkyCity och Stockholm Arlanda Airport. Inflyttning sker hösten 2018. Välkommen!

I anslutning till Stockholm Arlanda Airport anlägger vi Sveriges första riktiga flygplatsstad, Airport City Stockholm. Här bygger vi Office One, ett 15 000 kvadratmeter stort kontorskomplex. I en levande stadsmiljö med goda kommunikationer kommer företag och verksamheter att samverka med övriga världen. 

För världen närmare verksamheten

Med ett kontor i Office One för du världen närmare verksamheten och verksamheten närmare världen. Både Stockholm och Uppsala ligger inom pendlingsavstånd. Den närliggande flygplatsen erbjuder förbindelser till resten av Sverige och övriga världen. 

Attraktivt område med ökande tillväxt

Stockholm Arlanda Airport växer så det knakar. Här jobbar redan 17 000 människor. Varje år passerar dessutom 23 miljoner resenärer. Mängden anställda och resenärer ökar årligen. 

 • År 2030 förväntas närmare 50 000 människor arbeta i den nya flygplatsstaden
 • År 2040 beräknas antalet resenärer ha stigit till närmare 35 miljoner

På sikt spås Stockholm och Uppsala att växa ihop och då kommer Airport City Stockholm bli den naturliga knutpunkten och självklara utgångspunkten till övriga världen.

Testa kontor med flygplats

Du som är nyfiken på kontor med flygplats har nu möjligheten att testa hur det är. Vi lånar ut en lokal i SkyCity, för dig som vill prova på. Ring oss på 010 – 109 89 00 för mer information.

 

En ny kontorsvärld för en modern livsstil 

 

Perfekt för dig med verksamhet för Arlanda

Kontakt
Tina Magnuson:
0706-99 61 20, tina@newoffice.se

Sofia Lothsson:
070-55 11 594, sofia@newoffice.se

Planerad placering