På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

En ny kontorsvärld för en modern livsstil

  • Spela film

    Office One

    Som gjort för flexibla möten
  • Spela film

    Office One

    Kontor med flygplats

Med Office One öppnar Swedavia dörrarna till en ny kontorsvärld på Arlanda. Här finns flexibla kontor i en internationell atmosfär. 

När det inte räcker med ett telefonsamtal eller virtuellt möte är Office One det ideala kontorsvalet. Du har hela tiden resten av världen inom räckhåll och går till terminalen på bara några minuter. Du tar snabbt och smidigt emot internationella besökare strax efter att de har landat. De slipper vidare transfer och ni får mer mötestid tillsammans.

Mer än ett gynnsamt läge

 Det är inte bara det gynnsamma läget som gör Office One attraktivt. Tack vare de 17 000 anställda som jobbar på Arlanda idag och de miljontals resenärer som passerar här varje år har det växt fram en rad kringtjänster och fler är på väg. Förutom restauranger och butiker finns redan idag bland annat hotell, spa, gym, motionsspår och kemtvätt. Och för dig som tar bilen hit finns det goda parkeringsmöjligheter.