På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Perfekt för dig med verksamhet på Arlanda

  • Spela film

    Office One

    Moderna kontor med internationell atmosfär
  • Spela film

    Office One

    Kontor med bästa flygplatsläge

För dig med verksamhet på Stockholm Arlanda Airport har Office One ett idealt läge. Härifrån har du nära till flygplatsens terminaler, kunder och dagliga aktiviteter.

Fördelarna med att vara en integrerad del av flygplatsen är många för dig som bedriver verksamhet på Arlanda. Du kan exempelvis promenera från kontoret till SkyCity och vidare till alla terminaler på under 10 minuter. Du kommer närmare dina kunder och känner pulsen i den dagliga verksamheten.

Spara både tid och pengar

Behovet av att resa har blivit allt större för de flesta verksamheter, en trend som ligger bakom de satsningar som nu görs på Airport City Stockholm. Nu kan Swedavia erbjuda moderna kontor i direkt anslutning till flygplatsen och underlätta för affärsresenärer med mycket restid på sitt schema.Utöver bekvämligheten, är det möjligt att spara tid och pengar både för dig och för dina kunder, speciellt om ni är många som reser. Ett effektivt resande kan bli en framtida konkurrensfördel.