På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Vad vi erbjuder

På Swedavia blir du en del av en unik verksamhet i en spännande bransch, oavsett vad du jobbar med.

På flygplatserna möter du människor från hela världen, varje dag. Du kommer till en arbetsplats där olikheter värdesätts och där vi ser att mångfald berikar, vilket är en förutsättning för vår framtida utveckling.

Här lägger vi mycket kraft på att utveckla samarbeten och relationer utifrån ett arbetsmarknads- och mångfaldsperspektiv för att företaget ska fortsätta utvecklas och stärka positionen som en hållbar och attraktiv arbetsgivare.

Swedavia tar ett aktivt ansvar och bidrar till en social utveckling i samhället. Vi är ett företag som vill visa vägen och vara en god förebild bland statliga bolag och samhället i stort, när de gäller hållbarhetsarbete.

Du kommer till ett företag som både öppnar dörrar och ögon och där alla ska känna sig välkomna och inkluderade. Hur?  Här finns ett utifrån- och inperspektiv och vi lever efter värderingarna samt ser förmågor istället för hinder.