På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Butiksäljare/Sales Advisor till Victoria´s Secret

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 350 medarbetare i företaget som här driver butiker på 14 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Stockholm - Bromma, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak, samt accessoarer.

Brinner du för försäljning och service

Som säljare hos oss arbetar du aktivt med försäljning av samtliga våra produkter på butiksgolvet. Där du möter kunder och tar kontakt med dem. Du bidrar till kundernas köpupplevelse genom att ge service på hög nivå och överträffa kundernas förväntningar. Din arbetsdag varvas med 3-4 timmars kassaarbete där professionalism och tempo är viktigt. Du kommer även arbeta med påfyllnad av varor samt att hålla ordning i butiken. Allt för att skapa en inspirerande butiksmiljö.

Vi söker dig som:

  • Brinner för försäljning och service
  • Är entusiastisk, engagerad och handlingskraftig
  • Har dokumenterad tidigare erfarenhet av försäljning och service
  • Kan talar flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande
  • Du vill arbeta både tidiga morgnar och sena kvällar. Då dina arbetstider kommer variera.
  • Vi har öppet större delen av dygnet och 365 dagar om året.
  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Du måste ha körkort och tillgång till bil

Som person behöver du ha en hög servicekänsla. Trivs med att arbeta i ett högt tempo i en internationell miljö. Du tycker om att samarbeta och ser till gruppens bästa. Du är vetgirig och vill sälja genom att ha god produktkunskap.

Om tjänsten:

Vi söker nu dig som vill jobba upp till 85% men även dig som vill arbeta extra någon dag i veckan samt helger. En förutsättning är att du kan ta dig till och från flygplatsen alla tider på dygnet. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan:

Du är välkommen med din ansökan märkt ”Säljare Landvetter flygplats” snarast. Din ansökan ska innehålla personligt brev samt CV. Sista ansökningsdag är 15 december.

Skicka din ansökan till, recruitsweden@se.dufry.com. Besök gärna vår hemsida, www.dufry.com för mer information om företaget.