På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Medarbetare till Taste of Scandinavia

HMSHost Sweden AB söker medarbetare till Taste of Scandinavia på Stockholm Arlanda Airport.Tillsammans med oss på HMSHost Arlanda kommer Du att ingå i ett team där vi jobbar med att ha gästen i fokus och brinner för att de ska känna ”Feeling good on the move”. Som medarbetare är Du en mycket viktig del av HMSHost varumärke. Du tar ansvar för att alltid ha gästen i fokus och att leverera hög standard på servicen samt generera försäljning. 

Arbetsuppgifter

Kassatjänst samt sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang/bar.

Tjänsten innebär

I  enlighet med företagets mål och strategier, följa och upprätthålla policys, kunskap om produkter, service och kvalité samt brinna för service i världsklass (ständigt överträffa gästens förväntningar)

Kvalifikationerna för tjänsten är:

  • Du har gästfokus och vill alltid ge det lilla extra till våra gäster
  • Intresse för mat och dryck
  • Att du är noggrann, självgående, punktlig och ärlig
  • Kunna arbeta i team med andra samt tänka lösningsorienterat
  • Grundläggande kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande

Vi ser gärna att

  • Du är minst 18 år
  • Du har tidigare erfarenhet inom servicebranschen
  • Du har tidigare erfarenhet av kassaarbete eller datorvana
  • Du har tidigare livsmedelserfarenhet, erfarenhet av HACCP är meriterande

Arbetstid: Deltid från 50%  med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande under dygnets alla timmar (helger, kvällar och tidiga morgnar) året runt.

Tillträde: Enligt överenskommelse

HMSHost är ett världsomspännande Food & Beverage-företag med enheter på mer än 100 flygplatser världen över. I Sverige har vi enheter på Stockholm Skavsta Airport och Stockholm Arlanda Airport där vi bedriver bar- och restaurangverksamhet. Vi erbjuder Dig ett omväxlande arbete i en internationell miljö med drivna kollegor från olika länder.

För att kunna anställas hos oss måste Du kunna genomgå en registerkontroll (brottsregister). HMSHost Sweden AB är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF & Unionen.

Ansökan

Välkommen att skicka in Din ansökan med CV och referenser till ansokan@hmshost.net senast den 12 december 2016.

Vi rekryterar alltid löpande. Märk din ansökan med ”medarbetare Taste”. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via e-post