På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Bussförare till Stockholm Arlanda Airport

Busservice utför busstransporter för flygresenärer, flygbesättningar och personal på Stockholm Arlanda Airport. Enheten har 21 bussar, kör två olika busslinjer på flygplatsområdet och utför ca 20 000 uppdrag per år på inne på flygplatsområdet airside. Enheten består idag av ca 55 bussförare, två teamchefer och en gruppchef. Nu söker vi timmanställda bussförare som vill vara med i det fortsatta arbetet med att driva en flygplats i toppklass.

Dina arbetsuppgifter

Som bussförare på Swedavia utför du busstransporter för passagerare, besättningar, personal och kunder. Du är en viktig del av flygplatsens fortsatta arbete med kundnöjdhet där du är en serviceambassadör åt flygplatsen och dess kunder. Du har en hög servicenivå och du erbjuder våra kunder en lugn och säker bussresa. I arbetet ingår det förutom körning även bussvård såsom tankning, tvättning och städning av bussarna. Arbetet innebär treskifttjänstgöring.

Din profil

Vi söker dig som har D-körkort och YKB-utbildning samt några års erfarenhet av busskörning. För att trivas i rollen som busschaufför hos oss på Swedavia är det viktigt att du trivs med att arbeta med service och personliga möten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom andra serviceorganisationer. För att ge våra resenärer den bästa tänkbara service måste du kunna kommunicera muntligen på svenska och engelska. Som person har du en positiv attityd och ett flexibelt förhållningssätt såväl mot kollegor som mot kunder. Du agerar affärsmässigt, kundorienterat och ansvarstagande vilket även avspeglas i din körstil.

Vi erbjuder

I denna tjänst får du en stor möjligheten att påverka våra resenärers upplevelse av flygplatsen och sin resa. Tjänsten innebär även att du i din roll bidrar till att skapa den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Intermittent anställning (timmanställning) med placeringsort Stockholm-Arlanda. Vid frågor kontakta Tommy Nilsson (teamchef) på telefon: 010-1091330.

Välkommen med din ansökan senast den 27 oktober 2016.