På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Drifttekniker (tillsvidare) till Bagagegruppen Stockholm Arlanda Airport

Infrastrukturavdelningen har uppdraget att äga, underhålla och utveckla all infrastruktur på Stockholm Arlanda Airport och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra resenärer.
 
Inom avdelningen Infrastruktur ingår enheten terminalspecifik utrustning. Enhetens ansvarsområde omfattar produkt- och anläggningsägande, förvaltning, utveckling och underhåll av passagerarbryggor, dockningssystem, markförsörjning och bagagehanteringssystem. Vi söker nu två stycken drifttekniker till Bagagegruppen.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att arbeta med felsökning, felavhjälpning och underhåll av våra styrsystem samt el och mekanik i bagageanläggningarna. I arbetsuppgifterna ingår även att starta om system, felsökning och problemlösning.
Kontaktytorna i tjänsten är: planerare/beredare, processoperatörer och driftoperatörer.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasiekompetens med teknisk inriktning så som el, mekanik eller
motsvarande. Du har kunskaper inom mekanik, pneumatik och IT. Vidare har du god kompetens inom stark/svagström samt PLC styr- och reglerteknik.
 
Som person är du initiativrik, serviceinriktad och flexibel. Du är lyhörd och har lätt för att
samarbeta, arbeta självständigt och fatta egna beslut. B-körkort samt kunskaper i engelska är ett krav. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av drift av större system inom processindustrin.

Vi erbjuder

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här

Båda tjänsterna är tillsvidare på heltid med placering Stockholm Arlanda Airport. Den ena tjänsten är dagtid (men skiftgång kan förekomma) och den andra tjänsten innefattar skiftgång. För ytterligare information kontakta Ulrika Mohlén 010-1091627 ulrika.mohlen@swedavia.se.

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2016. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.