På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Fordonsmekaniker till Bromma Stockholm Airport

Swedavia Fordon är en koncernenhet som arbetar på uppdrag av Swedavias
flygplatser. Enheten har ett strategiskt uppdrag att minska flygplatsernas förbrukning av
fossilt koldioxid från egna fordon till 0 ton år 2020. Swedavia Fordon ska också bidra till
flygplatsernas lönsamhet genom effektiva fordon där teknik, funktion, miljö och tillgänglighet är i fokus.
Från och med 1 januari 2015 är fordonsverkstäderna på Stockholm Arlanda Airport, Bromma Stockholm Airport och Göteborg Landvetter Airport organisatoriskt en del av koncernenhet Swedavia Fordon. I rollen som fordonsmekaniker kommer du arbeta med underhåll och reparationer av fordon och utrustning på Bromma Stockholm Airport.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verkstads- och fordonsmekaniker ansvarar du bland annat för att utföra förebyggande, avhjälpande och planerade underhållsåtgärder samt reparationer på flygplatsens fordon, maskiner, redskap och utrustning. Fordonsparken består till stor del av flygplatsspecifik utrustning anpassad för snö- och halkbekämpning, tunga fordon som till exempel lastbilar, brandbilar, tankbilar, dumprar, bussar och entreprenadmaskiner. Det finns även olika typer av truckar, vagnar, lätta transportfordon och personbilar. I dina arbetsuppgifter ingår även lagerhållning, avrapportering av eget utfört arbete och kundbemötande.

Din profil

Vi söker dig som är engagerad och positiv. Vidare har du gymnasiekompetens inom fordons- och maskinteknik. Du har även erfarenhet av att arbeta som mekaniker med tunga fordon och kunskap om metallbearbetning som till exempel svarvning och olika typer av svetsning. För tjänsten är C och D-körkort meriterande och B-körkort ett krav.
Vidare ser vi att du har kunskap om fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. Du har även datavana och en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter där det händer mycket.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på Bromma Stockholm Airport. För mer information kontakta Filip Dyrvall, chef Swedavia Verkstäder telefon 073-8677683.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober 2016