På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Gruppchef till drift- och underhållsavdelningen Byggnader, Stockholm Arlanda Airport

Infrastrukturavdelningen har uppdraget att äga, underhålla och utveckla all infrastruktur på Stockholm Arlanda Airport och därigenom leverera funktion, kapacitet och tillgänglighet till våra resenärer. Flygplatsen står inför stora utbyggnadsplaner de närmaste 30 åren för att långsiktigt säkra Sveriges internationella tillgänglighet. Läs gärna mer om den historiska satsningen: http://www.swedavia.se/arlanda/om-stockholm-arlanda-airport/om-flygplatsen/nyheter/historisk-satsning-pa-arlanda/

Dina arbetsuppgifter

Som gruppchef för byggnader och terminaler har du en viktig roll i att leda det dagliga drift- och underhållsarbetet och utveckla såväl verksamheten som medarbetarna. Du har eget budgetansvar och förväntas driva övriga arbetsuppgifter med utgångspunkt i lagstiftning och regelverk. 
 
Du kommer att ansvara för vår arbetsprocess, personalplanering, bemanningsfrågor och kostnadsuppföljning. Vidare kommer du att arbeta med att genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal samt ansvara för att stötta medarbetare i deras kompetensutveckling. Du har en viktig roll i att kommunicera, informera samt engagera och skapa delaktighet för att bidra till ett gott arbetsklimat i din grupp. Du arbetar tillsammans med våra fastighetsförvaltare och tekniska förvaltare samt ingår i ledningsgruppen för byggnader på Arlanda flygplats. 
 
”Vår uppgift är att leverera en väl fungerande teknisk anläggning i våra terminaler och byggnader. Tillsammans ska vi ge våra resenärer en bekymmersfri resa.” 
 

Din profil

Vi söker dig med ledarerfarenhet som trivs med att leda och fördela arbetet på kort och lång sikt samt arbeta nära dina medarbetare. Du är väl bevandrad i underhållets filosofi, systematik och metodik och har dokumenterad erfarenhet från uppföljning och styrning av underhållsarbete. Vi vill även att du har erfarenhet från bygg/fastighetsbranchen. 
 
Som person tror vi att du är resultat- och kundfokuserad med ett stort eget driv och ett strukturerat och systematiskt arbetssätt. Du har mycket god samarbetsförmåga, lätt för att skapa goda relationer och är en tydlig kommunikatör. Du kan prioritera och fatta beslut för att åstadkomma resultat samt ser dig själv som en coach och lagledare i vårt fastighetsteam. Vi ser gärna att du är van i beställarrollen till våra leverantörer och har god avtalskännedom. Du känner dig trygg i din roll som chef.
 
Som gruppchef har du tillsammans med din grupp en viktig roll i hur vår flygplats upplevs och stor påverkan på kundnöjdheten på flygplatsen. Som ledare inom Swedavia är du en förebild och verkar i enlighet med våra gemensamma värderingar och ledarprinciper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en fartfylld miljö som präglas av förändring och utveckling och där du får möjlighet att bidra med din kompetens.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Stockholm Arlanda Airport. Vid frågor är du välkommen att kontakta Mats Torberger, chef byggnader på telefon 0708-91 67 28, e-mail mats.torberger@swedavia.se

 

Välkommen med din ansökan senast 15 december 2016. Vi genomför urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.