På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Leveransledare CRM till Swedavia IT

Swedavia IT består av ca 70 medarbetare, med huvudansvar för alla IT-leveranser, där en mycket stor del av den tekniska miljön är outsourcad. IT Leverans håller samman alla IT-leveranser och ansvarar för en stabil IT-drift, de externa leverantörsavtalen, IT-utvecklingsresurser samt verkar för en ökad användning av IT.
Inom avdelningen drivs flera förändringsprogram med målsättningen att ge verksamheten det stöd de behöver ur ett IT-perspektiv. Programmen består av flertalet delprojekt som alla inom olika områden leder till effektiviseringar och förbättringar i interna processer och ökar möjligheterna att skapa verksamhetsnytta.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba med en av Sveriges mest omfattande kunddatamiljöer i flygbranschen.

Swedavia har varje dag mer än 100 000 resenärer och räknar med att detta kommer att öka väsentligt i den takt Swedavia växer med nya affärer. Vi ser framför oss en spännande utmaning att utveckla strategin för att strukturera och skapa ny data i en miljö som i sin tur skapar Sveriges bästa tjänsteplattform och bästa kundhanteringssystem, en möjliggörare både för interna och externa tjänster. Vår nya CRM-plattform tillsammans med framtidens resesystem kommer att skapa fantastiska möjligheter till en personlig reseupplevelse.

Som Leveransledare inom CRM arbetar du i ett riktigt spännande projekt och du kommer att bli en nyckelperson som tillsammans med arkitekterna tar viktiga beslut inom både arkitektur och teknik. Under en vanlig arbetsvecka kommer du skissa på smarta lösningar med teamet, driva möten och workshoppar med våra bästa utvecklare, applikationsexperter och verksamhetsresurser och stötta och inspirera hela gruppens medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som gärna har högskoleexamen inom Informatik/Informationsarkitektur eller motsvarande. Du har minst åtta års relevant arbetslivserfarenhet med erfarenhet från databaser, informationsmodellering, databashantering och affärslogik. Önskvärt är att du har arbetat med kund- och informationsflöden i olika kanaler såsom mobil, webb, API:er och kundärendesystem. Du har erfarenhet från PUL och/eller har varit ansvarig för offentligdata. Du har kunskap om CRM system, gärna Microsoft Dynamics och vi ser gärna att du ha koll på vad våra utvecklare pratar om på fikapausen, exempelvis Azure, BizTalk, Microsoft Dynamics, Sharepoint, och ASP.NET/C#/HTML5/CSS/Javascript.

Du är en duktig kravställare och stöttar våra projekt så att vi alltid jobbar utifrån en sammanhållen kunddatastrategi. Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska och gärna goda kunskaper i engelska.

Som person är du skicklig och självgående, har kunskap om ITIL och ETL samt har ett brinnande intresse för att lära dig nya saker. Dessutom är du duktig på att förmedla din kunskap till andra. Du är prestigelös, pragmatisk och sätter alltid kundens bästa främst.

För att göra rätt saker även under tidspress och skapa resultat är det viktigt att du har en flexibilitets- och prioriteringsförmåga. Du är en person med helhetssyn och med kontroll på begrepp inom ditt område. Vidare är du kommunikativ, lyhörd, uppmärksam och har förmågan att på ett representativt sätt bemöta parter både internt och externt.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.

På våra flygplatser möter vi hela världen, varje dag. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, det är en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Stockholm-Arlanda. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Henning Nordenquist, Rekryteringskonsult Koncern IT, telefon 010-109 06 78 eller e-post henning.nordenquist@swedavia.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 21 november 2016