På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Säljare till Umeå Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.
 
Umeå Airport är en dynamisk arbetsplats med ett hundratal medarbetare och ett unikt läge nära Umeå centrum. Flygplatsen befinner sig i en expansiv fas och nu har du möjligheten att vara med och utveckla Umeå Airport till nya höjder.
 
Försäljningsavdelningen på Umeå Airport ansvarar för flygplatsens kommersiella utbud såsom taxfreebutik, parkeringsangöring och konferens- och eventverksamhet. Vi söker nu en kund- och resultatorienterad säljare till flygplatsens försäljningsavdelning för en tillsvidare anställning men söker även dig som vill arbeta extra som timanställd.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår aktiv och personlig försäljning av taxfreeprodukter såsom parfym, kosmetika, vin, sprit och accessoarer. Kassahantering och varupåfyllnad samt städning är också en del av din arbetsdag. I tjänsten ingår även att utveckla och följa upp kunderbjudandet för produkterna parkeringsangöring, konferens, reklam och event. Då taxfreebutiken finns centralt på flygplatsen är det naturligt att du som säljare även besvarar allmänna kundfrågor rörande övrig verksamhet på flygplatsen.

Din profil

Vi söker en flexibel person som trivs i ett självständigt och resultatorienterat arbete med kunden i centrum. Du har ett högt engagemang och brinner för att, genom en aktiv och personlig försäljning, ge god service och göra kunden nöjd. Ett professionellt och positivt bemötande är en självklarhet. Då arbetet innefattar försäljning av alkohol behöver du vara fyllda 20 år. Arbetstiderna är varierande, från mycket tidiga morgnar till sena kvällar, helger och storhelger.

Vi erbjuder

Umeå Airport fyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Som medarbetare på flygplatsen finns goda möjligheter till utveckling, inte minst då vi har en dynamisk intern arbetsmarknad. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.
På Swedavias flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Vi kan erbjuda en tjänst omfattande 90 % tjänstgöring med anställningsform tillsvidare samt en tjänst som timanställd för att jobba vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Placering på Umeå Airport. Vid frågor, välkommen att kontakta Åsa Johansson, Försäljning- och marknadschef, telefon 010-109 50 02.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här.

Välkommen med din ansökan senast 27 september 2016.