På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia söker Förvaltningsassistent

Den Kommersiella Fastighetsförvaltningens uppdrag är att förädla och utveckla hyresaffären på Swedavias tio flygplatser. Fastighetsförvaltningen skall skapa ett mervärde för hyresgästerna och utveckla fastighetsvärdet genom uthyrning, omförhandlingar och strategiska omflyttningar. Vi söker nu dig som vill arbeta som Förvaltningsassistent hos Swedavia.

Dina arbetsuppgifter

Som Förvaltningsassistent ansvarar du för Swedavias hyressystem L.E.B. Du upprättar hyresavtal på uppdrag av de Kommersiella förvaltarna. Du registrerar hyresavtal, uppdaterar hyressystemet och ser till att hyresgästerna debiteras med rätt belopp och i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår även att stödja de Kommersiella förvaltarna med viss administration. Du ser också till att enhetens system fungerar och lämnar rätt stöd till förvaltarna. Du kommer att rapportera till Chefen för Kommersiell Fastighetsförvaltning.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som har god förmåga att hantera olika projekt med flera inblandade parter. Erfarenhet från arbete med fastighetsadministration och då särskilt med hyressystem är mycket meriterande.

Som person är du självgående inom ditt ansvarsområde och har ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt. Du är serviceinriktad och har god förmåga att samarbeta med människor i en stor organisation. Kunskap i Officepaketet och goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att passa till tjänsten.
Olika utbildningsbakgrund är tänkbar för tjänsten. Du har kanske högskoleutbildning inom ekonomi eller fastighetsekonomexamen från yrkeshögskola. Men du kan även ha skaffat dig kunskaper genom annan relevant utbildning. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss Swedavia.

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockholm-Arlanda. I denna rekrytering samarbetar vi med Real Competence. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Pauli: josefin.pauli@realcompetence.se eller 072-158 66 66.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här, http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html
Sista ansökningsdag är den 10 november 2016. Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande varför du bör söka jobbet snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”.

Välkommen med din ansökan!