På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia söker Förvaltningskoordinator

Den Kommersiella Fastighetsförvaltningens uppdrag är att förädla och utveckla hyresaffären på Swedavias tio flygplatser. Fastighetsförvaltningen skall skapa ett mervärde för hyresgästerna och utveckla fastighetsvärdet genom uthyrning, omförhandlingar och strategiska omflyttningar. Vi söker nu dig som vill arbeta som Förvaltningskoordinator hos Swedavia.

Dina arbetsuppgifter

Som Förvaltningskoordinator bidrar du till att förädla och utveckla hyresaffären genom verksamhetsmässiga och ekonomiska analyser. Du lämnar analysstöd till Chefen för Kommersiell Fastighetsförvaltning och till de Kommersiella Fastighetsförvaltarna. Du samordnar arbetet med affärsplanen för de olika förvaltningsområdena och du koordinerar arbetet med värderingar och uthyrning av vakanta lokaler.

Som Förvaltningskoordinator arbetar du på koncernnivå med samtliga flygplatser inom Swedavia och rapporterar till Chefen för Kommersiell Fastighetsförvaltning. Verksamheten är inne i ett spännande skede och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen.

Din profil

Du har en kandidatexamen inom fastighetsekonomi från t ex KTH eller annan högskola eller universitet. Du har något eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du mycket självgående och du har ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt. Du är serviceinriktad och har god förmåga att samarbeta med människor i en stor organisation.

God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och på engelska är ett krav för befattningen. Du har mycket goda kunskaper i Excel. Körkort B är ett krav. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas på personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss Swedavia.

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockholm-Arlanda. I denna rekrytering samarbetar vi med Real Competence. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Pauli: josefin.pauli@realcompetence.se eller 072-158 66 66.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här, http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html
Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2016. Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande varför du bör söka jobbet snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”.

Välkommen med din ansökan!