På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Swedavia söker Kommersiell Fastighetsförvaltare

Den Kommersiella Fastighetsförvaltningens uppdrag är att förädla och utveckla hyresaffären på Swedavias tio flygplatser. Fastighetsförvaltningen ska skapa ett mervärde för hyresgästerna och utveckla fastighetsvärdet genom uthyrning, omförhandlingar och strategiska omflyttningar. Vi söker nu dig som vill arbeta som Kommersiell Fastighetsförvaltare hos Swedavia.

Dina arbetsuppgifter

Du förädlar och utvecklar hyresaffären inom ditt förvaltningsområde och du ansvarar för uthyrning, omförhandlingar och omflyttningar. Du hanterar överlåtelser och skriver hyresavtal. Du medverkar i utvecklingen av fastigheterna och du koordinerar olika hyresgästprojekt. Du tar fram underlag för affärsplan och budget för ditt förvaltningsområde.

En viktig arbetsuppgift är att upprätthålla våra goda relationer till hyresgästerna. Till din hjälp finns olika stödfunktioner inom hyresadministration, ekonomi, analys och uthyrning. Du är en del av det kommersiella förvaltarteamet inom Swedavia och rapporterar till chefen för Kommersiell Fastighetsförvaltning inom Swedavia.

Din profil

För att passa till den här tjänsten har du några års kvalificerad erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning. Du har högskoleexamen med inriktning mot fastighetsekonomi eller motsvarande alternativt yrkesutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning.

Som person är du självgående inom ditt ansvarsområde och har ett strukturerat och ansvarstagande arbetssätt. Du är serviceinriktad och har god förmåga att samarbeta med människor i en stor organisation.
Tjänsten innebär löpande kontakter med olika företag, myndigheter och andra aktörer och det krävs att du är kommunikativ, har integritet och agerar affärsmässigt. Kännedom om relevanta lagar och relevant praxis är viktigt samt erfarenhet av att förhandla och skriva hyresavtal. Erfarenhet av större om- och tillbyggnader i kommersiella fastigheter är meriterande.
Våra hyresgäster finns i många olika branscher och talar flera olika språk. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är därför ett krav för befattningen. Du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel. Körkort B är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en enhet som genomsyras av hög professionalism, öppet arbetsklimat och starkt affärsfokus.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos Swedavia.

Anställning och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Stockholm-Arlanda. En del resor ingår i tjänsten. I den här rekryteringen samarbetar vi med Real Competence. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Josefin Pauli: josefin.pauli@realcompetence.se eller på 072-158 66 66.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här: http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html
 
Sista ansökningsdag är den 10 november 2016. Vi behandlar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande varför du bör söka jobbet snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Ansök via www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”.

Välkommen med din ansökan!