På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Vinterpersonal till Bromma Stockholm Airport

Avdelningen Ground Safety & Rescues ansvar är att flygplanen ska kunna starta, landa, taxa och parkera på ett säkert sätt. Under vintertid är snöröjningen en stor och viktig del av detta. Vår maskinpark är unik! Vi har snöslungor som kastar 6000 ton snö i timmen, snöblåsar med kapacitet på 157 sekundmeter och plogblad som är 8 meter breda. Kort sagt en kraftfull och varierande maskinpark.

Till våra tre skiftgrupper på Ground Safety & Rescue söker vi nu medarbetare till vintersäsongen 2016/2017, välkommen att söka en unik och varierande tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Som vinterpersonal arbetar du som fälttekniker. Det innebär att du arbetar med den dagliga vinterfälthållningen och sköter underhåll av rullbanesystem, skog och mark, renhållning samt daglig tillsyn av yttre miljöer och fälthållningsutrustning. Tjänsten innebär också att du utför andra varierande uppdrag.

Din huvuduppgift är att se till att landningsbanor, taxibanor och uppställningsplatser för flygplan röjs fria från snö. Yrkesområdet är brett och varierande. Det finns möjligheter till att ständigt lära sig nya saker då vår maskinpark är stor och innehåller ett flertal olika typer av moderna maskiner.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad av ett spännande arbete med stor variation. För tjänsten behöver du ha goda kunskaper i svenska och körkort med minst C-behörighet. Yrkesförarbevis är meriterande.

Det är också önskvärt om du har erfarenhet av snöröjning, körvana av olika arbetsfordon (lastbil, hjullastare, dumper eller buss), skogsvård, asfaltering, trädgårdsskötsel, vägarbete, anläggning, entreprenad och/eller VVS.
Som person är du självgående och har lätt för att skapa struktur i ditt arbete. Du är en teamplayer och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen är du en positiv person som är flexibel i ditt förhållningssätt och trivs med ett varierande arbete.
Det kommer ske stora förändringar på Bromma Stockholm Airport inom de närmsta åren och vi hoppas att du vill vara en del av utvecklingen av fälthållningen och hela flygplatsen.

Vi erbjuder

Stockholm Bromma Airport står inför många spännande utvecklingsplaner samtidigt som vi gör allt för att leverera bästa produkt till våra resenärer, kunder och samarbetspartners.


På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du här

Anställningen är en säsongsanställning från oktober 2016 till april 2017 med placeringsort Bromma Stockholm Airport. Arbetet innebär skifttjänstgöring med arbete tidiga morgnar och sena kvällar och helger.

Om du behöver mer information vänligen kontakta platschef Ground Safety Rescue christopher.warrener@swedavia.se.

Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2016.