På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Nazar dubblar Turkietcharter från Kiruna nästa år

Foto på hotellområde i Antalya, Turkiet. Nazar har tio charteravgångar från Kiruna till Antalya under 2015.
2014-11-04, kl. 12:52

Turkietspecialisten Nazar ökar sina charteravgångar från Kiruna Airport och erbjuder nästa år sex avgångar i maj/juni samt fyra avgångar i oktober. Det är en dubblering från föregående säsong när Nazar avgick fem gånger under våren med nästan fulla maskiner från Kiruna till Antalya – en klassisk destination för semesterfirare. Redan nu kan du boka din nästa solsemester, direkt från Kiruna.

Kiruna Airport ser ut att 2014 nå en all time high med uppemot 260 000 passagerare och arbetar hårt och målmedvetet på etableringen av en långsiktig chartertrafik.

– Vi arbetar strategisk med att möta efterfrågan och goda trender, vilket vi varit mycket bra på tillsammans med besöksnäringen och inkommande resenärer under lång tid. Nu satsar vi lite extra på regionens resenärer och är stolta att tillsammans med Nazar fortsatt kunna erbjuda både försommar- och höstresor till en stark och bra destination i Turkiet, säger Peter Salomonsson, flygplatschef Kiruna Airport.

Chartern från Kiruna Airport ger soldyrkare ett snabbt och smidigt sätt att komma direkt till värmen. I Antalya erbjuder Nazar hotell med all inclusive-koncept som ökat stort i popularitet och uppskattas av både barnfamiljer och övriga resenärer. Hotellen har härliga strandlägen utmed Medelhavskusten och flaggskeppet Pegasus World kan nu locka med utbyggt poolområde.

– Nazar ser fram emot att återvända till Kiruna med ökat utbud och denna gång ge Kiruna och regionen god tid att boka och planera för kommande semestrar. Med mångfalden i fokus i Kiruna och hela norra Sverige tror vi mycket på intresset att besöka och uppleva mer av Turkiet och destinationer vi erbjuder i programmet, säger Kemal Yamanlar, vd Nazar.