På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Konferenslokaler

  • Spela film
  • Spela film

På Swedavias flygplatser håller ni riktigt effektiva möten med upp till 75 personer. Ska du arrangera ett event eller en mässa finns det möjlighet att hyra även lite större ytor på till exempel Visby Airport och Kiruna Airport.

Landvetter Airport Conference

På Göteborg Landvetter Airport ligger lokalerna för konferenser och affärsmöten bara ett par minuter från flygplanen. Detta innebär att dina gäster enkelt tar sig till flygplatsen och hem igen, antingen med flyg eller med marktransporter till Göteborg City. Här finns sex konferensrum med plats upp till 65 deltagare.

Malmö Airport Conference

Starta kick-offen redan på Malmö Airport eller ha ett snabbt möte innan affärsresan. Här erbjuds två lokaler med plats för upp till 20 personer. 

Umeå Airport Conference

På Umeå Airport finns sex olika konferenslokaler med plats på upp till 75 personer. Lokalerna ligger nära incheckning, gate och shopping.

Åre Östersund Conference

Åre Östersund Airport erbjuder två konferensrum som rymmer upp till 25 personer. Här finns också en 100 kvadratmeter stor utrikeshall som passar perfekt för olika event eller fester.

Visby Airport Conference

På Visby Äirport finns två konferensrum för möten med upp till 40 personer. Det finns även möjlighet att hyra lokalen Gotska Galleriet som rymmer 150 personer - passar bra för mässor och middagar.

Ronneby Airport Conference

I Ronneby erbjuder vi ett konferensrum för upp till 18 personer. Du kan även boka konferenspaket för både hel- och halvdagsmöten.

Kiruna Airport Conference

På Kiruna Airport finns det möjlighet att boka lokal för upp till 20 personer. Behöver du en mässhall finns Arena Arctica att hyra.