På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Smidiga möten på Åre Östersund Airport

Starta kick-offen redan på flygplatsen eller varför inte ta ett snabbt möte innan affärsresan? Här samlar du enkelt kollegor, partners och kunder i en miljö som är full av liv.

Konferens

Den största fördelen med att lägga dina möten på Åre Östersund Airport är smidigheten. Idag när tiden blir allt mer knapp är det snabba, effektiva mötet oumbärligt. På Åre Östersund Airport Conference finns ett nybyggt konferensrum som ligger strategiskt beläget mitt i den nya ankomsthallen, med utsikt mot landningsbanan. Rummet kallas för Österhus och rymmer upp till 25 personer.

Här finns även ett mindre rum, Västerhus, som ligger i avgångshallen och rymmer upp till 8 personer.

Båda rummen har all den tekniska utrustning som krävs för ett effektivt möte. Du väljer själv om du vill hyra rummen i några timmar eller en hel dag.

Det går också att hyra en 100 kvadratmeter stor utrikeshall som passar för olika event, fester eller workshops.

Konferenslokal Möblering
Österhus skolsittning, långbord
Västerhus långbord
Utrikeshall  

Lokalerna går att möblera efter önskemål. Under konferensen erbjuds både mat och fika från restaurang Food och det går även att ordna så att taxfreebutikens parfym- och konfektyrsortiment görs tillgänglig för konferensdeltagarna.

Gör mötet unikt

Passa på att göra din konferens unik genom att kombinera den med andra events på flygplatsen. Varför inte åka skoter på lunchen och gå en guidad tur på flygplatsen under eftermiddagen?

Alla konferensdeltagare parkerar gratis på bilparkeringen.