På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Stora och små möten på Kiruna Airport

Att konferera på flygplatsen skiljer sig egentligen ingenting mot att konferera på någon annan mötesanläggning i landet – det är bara lite smidigare. Kiruna Airport är en naturlig mötesplats och här finns möjligheten att hålla små möten samt stora mässor för upp till 3 500 besökare.

Konferens

På Kiruna Airport är det enkelt att konferera och ordna evenemang. Genom att hålla möten redan på flygplatsen sparar ni både tid på färre transporter samtidigt som ni slipper onödiga hotellnattskostnader. Idag erbjuder Kiruna Airport Conference två lokaler, Orion och Arena Arctica.

Orion

Konferenslokal Antal personer Möblering
Orion 20 skolsittning

Orion är ett fullt utrustat konferensrum med en nyrenoverad miljö. Rummet har plats för sällskap upp till 20 personer och är möblerat med långbord som standard. Önskad dryck och förtäring kan serveras antingen i restaurangen eller i konferensrummet beroende på vad som önskas. Orion är beläget i flygplatsbyggnaden men har separat ingång från parkeringen. 

Arena Arctica

Konferenslokal Typ av rum Antal personer
Arena Arctica

mässhall

arena

eventyta

3 500

Arena Arctica är 5 000 kvadratmeter stort och därmed tillräckligt rymligt för en Boeing 747. Eventytan passar såväl produktlansering som melodifestival. Hangaren är tempererad vilket innebär att det kan vara minusgrader utomhus men 18 plusgrader, eller mer om så önskas, i byggnaden. Här finns plats och möjligheter för alla sorters samlingar och event. Lokalen rymmer upp till 3 500 personer.

För mer information och hjälp med att planera ditt event i Arena Arctica, besök gärna www.arenaarctica.com.