På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Skräddarsy möten på Malmö Airport

Malmö Airport ligger mitt i Öresundsregionen där tillväxten är som starkast i Sverige. Här finns evenemangsytor som är optimala både för den mindre konferensen och för det större eventet.

Konferens
Starta kick-offen redan på flygplatsen eller varför inte ta ett snabbt möte med kollegorna innan affärsresan? Med ett stort antal inrikes- och utrikesdestinationer är Malmö Airport en naturlig mötesplats för resenärerna i regionen. Här samlar du enkelt och bekvämt kollegor, partners och kunder i en miljö som är full av liv. På flygplatsen finns idag två lokaler med plats för upp till 20 personer.

Malmö Airport Conference erbjuder lokaler som passar på möten med upp till 20 personer, och upp till 12 personer.

Boeing

Rummet är fast möblerat med U-bord för tolv personer samt en föreläsare. Ljus kommer in genom en fönstervägg och mörkläggningsgardin finns. I rummet finns även en sittgrupp.

Konferenslokal Möblering
Boeing fast

Yta
Lokalen lämpar sig för en grupp med upp till 20 personer.

Antal personer
Upp till 20.

Standardutrustning
Trådlöst bredband, whiteboard och blädderblock.

Förbokas
TV/Video, OH, projektor och högtalartelefon.

Airbus

Rummet är fast möblerat med konferensbord för tolv personer samt en föreläsare. Ljus kommer in från en fönstervägg och mörkläggningsgardin finns. I rummet finns även en sittgrupp.

Konferenslokal Möblering
Airbus fast

Yta
Lokalen lämpar sig för en grupp med upp till tolv personer.

Antal personer
Upp till 12.

Standardutrustning
LCD-projektor, trådlöst bredband, whiteboard, blädderblock och analog telefonlinje.

Förbokas
TV/Video, OH, diaprojektor och högtalartelefon.

Mat & dryck

Under konferenser på Malmö Airport Conference finns det möjlighet att beställa frukostbuffé, mingelmat, ett varierat utbud av tilltugg eller komponera ihop en middag tillsammans med flygplatsens kockar.

Skräddarsydda möten

Kanske vill du få ut något extra av att lägga ditt möte på flygplatsen. Malmö Airport Conference erbjuder bland annat guidade visningar av flygplatsen och landningsbanan. Har du andra önskemål är du välkommen att höra av dig för att konferensbokarna ska kunna sy ihop en upplevelse som passar just ditt företag.

Ordinarie öppettider

Telefontid för bokning och frågor, måndag-fredag klockan 09.00-16.00.