På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Umeå Airport Conference

Att konferera på flygplatsen skiljer sig egentligen ingenting från att konferera på någon annan mötesanläggning i landet - det är bara lite smidigare.

Konferens

Umeå Airport Conference erbjuder sex olika konferenslokaler som kan ta upp till 75 personer. Konferensvåningen ligger i flygplatsbyggnaden vilket ger närhet till både incheckning, gate och shopping. Dryck och förtäring kan antingen serveras i konferensrummet, i flygplansrestaurangen eller i Cabin Lounge som ligger i anslutning till konferenslokalerna.

Umeå Airport Conference erbjuder lokaler som passar på möten med 2-6 personer, 8-12 personer, 18-75 personer, 12-20 personer.

Cockpit

Cockpit är ett mindre, men fortfarande fullt utrustat, konferensrum för två till sex personer. Rummet har utsikt över både start- och landningsbanan.

Konferenslokal Möblering
Cockpit

Yta
12,5 kvadratmeter.

Cessna

Cessna är ett utbildnings- och konferensrum i lugn miljö. Rummet, som passar åtta till tolv deltagare, är möblerat i styrelsesittning.

Konferenslokal Möblering
Cessna styrelsesittning

Yta
29,5 kvadratmeter.

Cargo Bay

Cargo Bay är ett större och fullt utrustat konferensrum med stora möjligheter för både traditionell konferens och mindre event. Rummet kan ta upp till 75 personer men i standardmöblering cirka 18-35 personer.

Konferenslokal Möblering
Cargo Bay -

Yta
121 kvadratmeter. 

Concorde VIP

Concorde VIP har en fantastisk vy över start- och landningsbana. Lokalen är lämplig för 12-20 personer i styrelsesittning.

Konferenslokal Möblering
Concorde VIP styrelsesittning

Yta
49 kvadratmeter.

 

Ordinarie öppettider

Måndag - fredag klockan 08.00 - 16.00