På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
  • Spela film

Konsulter

Swedavia Konsult arbetar med alltifrån utredningar, analyser och förstudier till att genomföra projekt och uppdrag på Swedavias och andra kunders flygplatser.

Swedavia Konsult befinner sig mitt i navet av en svensk flygplatsverksamhet under utveckling och har en drivande roll inom byggnation, teknikutveckling och management. Vi genomför uppdrag och deltar i arbeten i terminaler, på flygfälten, inom marknadsorienterade projekt och i verksamhetsutvecklande uppdrag.

Idag arbetar cirka 90 personer här och med vår långa erfarenhet av flygplatsutveckling bidrar vi till att skapa världsledande hållbara och miljösmarta flygplatser där säkerhet och tillgänglighet står i fokus.

Swedavias konsulter arbetar och är specialiserade inom följande områden:

Leda uppdrag och projekt

  • Erbjuder förstudieledning, projektledning, uppdragsledning, projekteringsledning samt bygg och installationsledning inom samtliga erbjudandeområden med stor erfarenhet av flygplatsverksamhet.

Affärs- och verksamhetsutveckling

  • Affärs- och verksamhetsutveckling genomförs i projekt och uppdrag där vi utvecklar processer, organisationer och människor.
  • Innefattar bland annat processutveckling, förändringsledning, strategiutveckling och ständiga förbättringar.

Flygplatsplanering

  • Arbetar med övergripande strategier avseende planering och utveckling för både morgondagens flygplatser samt befintliga.
  • Innefattar bland annat analyser, utredningar, simuleringar, rådgivning, tekniskt stöd och kravställning.