O'Learys

Namnet klingar irländskt, men inspirationen är amerikansk och grundaren svensk. O'Learys är stället för dig som sätter värde på sportbarens familjära atmosfär. I konceptet ingår hjärtlig service, frikostiga portioner och sport på storbildsskärm. Gärna till en skummande öl.

Kategori: Glutenfritt Restaurang Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 20 min 20 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
Sädesslag som en symbol för glutenfri mat Glutenfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

Med över tre miljoner gäster om året lockar O'Learys många av oss som älskar tv-sporter som fotboll och ishockey – och livsstilen som hör till. O'Learys The No 1 Sportsbar har givetvis kylen full av ölsorter och serverar den robusta sortens mat; burgare, nachos och kycklingvingar, fajitas och revbenspjäll. Blir du sugen på en saftig köttbit från grillen så står flera varianter till buds.

Den svenske grundaren Jonas Reinholdsson fick idén under en resa till Boston, där han förälskade sig i stadens många sportbarer. Den första restaurangen invigdes 1988 i Göteborg. Under de nära 30 år som följt har över hundra O'Learys-barer öppnat över hela världen. I dag har kedjan flertalet vegetariska alternativ, en miljöpolicy och deltar i välgörenhetsprogrammet Meal4Meal.

O'Learys logo
1

O'Learys

Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Onsdag-fredag: 12.00-20.00

Telefon:

+46 (0) 736 88 16 27