På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Företagstjänster

 • Spela film
  Ha tillgång till hela världen

  Få hjälp att etablera passagerar- och fraktlinjer till Sveriges viktigaste flygplatser.

 • Spela film
  Hyr lokal på flygplatsen

  Starta upp butik, restaurang eller kontor på flygplatsen och få närhet till hela världen.

 • Spela film
  Airport City Göteborg

  På ett område av en miljon kvadratmeter planeras det för verksamheter inom logistik, handel och upplevelser, kontor samt hotell och konferens.

 • Spela film
  Nå dina målgrupper

  Annonsera på flygplatsen och nå miljontals resenärer över hela Sverige.

 • Spela film
  Ha möten på flygplatsen

  Göteborg Landvetter Airport har sju lokaler för konferenser upp till 65 personer.

Mitt i Skandinavien, mellan Oslo-Köpenhamn-Stockholm, ligger Göteborg Landvetter Airport. På flygplatsen finns det stora möjligheter för ditt företag att verka och synas. Här kan du starta verksamhet nära flyget och resten av världen, ordna konferenser för upp till 65 personer eller göra reklam som når ut till miljontals resenärer varje år.

Företagstjänster på Göteborg Landvetter Airport

flygmarknadFlygmarknad

Genom att etablera en flyglinje eller en flygfraktslinje i Sverige når du enkelt hela Skandinavien, Östersjöregionen, Europa och resten av världen. Flygmarknad fungerar som ett stöd och hjälper dig att starta flyglinjer på flygplatsen.

 FastigheterFastigheter

Att öppna butik, restaurang eller ha kontor på flygplatsen har flera fördelar. Oavsett vilken verksamhet du vill etablera så får du tillgång till en extremt stor marknad, dessutom tar sig du och dina gäster lika enkelt hit som till resten av världen.

ReklamReklam

På flygplatsen rör sig varje år massvis med köpstarka resenärer. Genom att följa passagerarna och göra reklam från parkering, via incheckning och gate, till boarding och ankomst blir flygplatsen en optimal plats för ditt företag att nå ut till era kunder.

Projekt

Göteborg Landvetter Airport expanderar ständigt. En del av denna utveckling är Airport City som just nu planeras. Där kommer du bland annat kunna hyra kontor – så nära flyget och resten av världen man kan komma.

EnergiSwedavia Energi

Swedavia Energi ansvarar för energiförsörjningen i form av el, värme och kyla på flera flygplatser runt om i Sverige. Dessutom erbjuds drift- och rådgivningstjänster till flygplatsernas aktörer.

KonferensKonferens

Att konferera på flygplatsen skiljer sig egentligen ingenting mot att konferera på någon annan mötesanläggning i landet – det är bara lite smidigare. På Göteborg Landvetter Airport finns sju stycken konferensrum och eventytor för upp till 65 personer.

TelecomTelefoni & datatjänster

Airport Telecom är en totalleverantör som erbjuder ditt företag kommunikationstjänster inom telefoni och data. Kunskap om flygplatsmiljön ingår alltid eftersom de tekniska plattformarna finns ute på flygplatsen.

  Airport Academy

 På Airport Academy finns utbildningar inom flygbranschen för medarbetare på Swedavias flygplatser men även för övriga näringslivet. Exempel på utbildning för näringslivet är brand och räddningstjänst där bland annat första hjälpen och brandskydd ingår.