På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Air Lituanica startar direktlinje Göteborg – Vilnius

Foto på Air Lituanica-plan
2014-04-04, kl. 12:00

I sommar får alla västsvenska resenärer en ny direktlinje mellan Göteborg Landvetter Airport och Vilnius i Litauen. Från mitten av juni till slutet av augusti flyger Air Lituanica med två avgångar i veckan till den litauiska huvudstaden.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda ännu en direktförbindelse till en huvudstad i Baltikum. Det här ger både oss i Västsverige och våra litauiska grannar bättre möjligheter att knyta samman banden, både vad gäller affärsrelationer och turism, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Även Litauens ambassadör i Sverige Eitvydas Bajarūnas välkomnar den nya linjen:
– Det här bidrar till stärkandet av näringsliv och personliga relationer såväl som till en ökning av turismflödena. Äntligen får vi lära känna varandra bättre, säger han.

Flyglinjen mellan Göteborg Landvetter Airport och Vilnius startar den 15 juni med avgång söndag och onsdag kväll. Flygtiden är cirka 1 timma och 40 minuter.

Biljetter kan bokas på www.airlituanica.com