På denna webbplats använder vi cookies.
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra

Ännu en ny direktlinje till Madrid från Landvetter

2016-03-17, kl. 16:27

Norwegian fortsätter att utveckla utbudet från Göteborg Landvetter Airport. Med start 1 augusti lanserar flygbolaget en ny direktlinje från Göteborg till Madrid.

Norwegian flyger sedan tidigare mellan Stockholm och Madrid men nu får även västsvenskarna en direktlinje till den spanska huvudstaden med det norska bolaget. Med Norwegians inrikesflyg mellan spanska fastlandet och Kanarieöarna finns dessutom flera kombinationsmöjligheter för resenärer som vill upptäcka mer av landet.

– Det är glädjande att vi nu kan erbjuda de som bor i Göteborg möjlighet att flyga direkt till Madrid i moderna och bekväma flygplan med gratis WiFi och live tv ombord. Med våra inrikeslinjer till Kanarieöarna är det dessutom möjligt att kombinera Madrid med ett par dagar i Gran Canaria eller Teneriffa, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Den nya linjen Göteborg Landvetter – Madrid kommer att trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar. Biljetter finns nu till försäljning. Pris från 399 kr per enkel resa.

Med start 20 juni flyger även Iberia Express direkt från Landvetter till Madrid.